Loopbaancoaching voor wie met goesting wil werken

Een krachtig actieplan voor je loopbaan

Ardeo coacht werknemers, leidinggevenden en ondernemers zodat ze regisseur kunnen worden van hun eigen toekomst. Met een objectieve kijk nemen we de loopbaan onder de loep van iedere hoogopgeleide die gemotiveerd is om meer te halen uit zijn werk en zijn leven.

Herken je dit?

Ben je even het noorden kwijt? Of voel je dat er meer mogelijk is? Wees gerust, je bent niet alleen. Onze klanten herkennen zich in deze situaties:

  • je haalt geen energie meer uit je werk
  • je hebt nood aan een carrière switch
  • je hebt moeite om alle ballen in de lucht te houden
  • je hebt het gevoel dat je geleefd wordt
  • je wil meer in jezelf geloven
  • het oordeel van anderen houdt je tegen
  • je hebt ambitie, maar geen duidelijke richting
  • je waarden matchen niet met wat je doet
  • je bent niet meer helemaal gelukkig met je werk en je leven
Iemand heeft een bril vast en door de brilglazen zie je bomen terwijl de achtergrond die je niet door de bril ziet wazig is

Ardeo helpt je vooruit

Samen brengen we in kaart wat er al is: je talent, je eigenheid, je waarden, je groeipotentieel, … We focussen op het doel dat je wil bereiken en bepalen wat je daarvoor nodig hebt. Zo blijf je niet hangen in nadenken, maar kom je ook echt in beweging.

We dagen je uit om kritisch naar jezelf te kijken en geven je – heel liefdevol – een schop onder je kont als dat nodig is. Je leert om vol zelfvertrouwen een carrièrepad te kiezen dat je helemaal in balans brengt. Waardoor je kan zijn wie je bent in wat je doet. En omdat je meer uit je werk haalt, voel je ook in de rest van je leven meer geluk.

Honderden mensen vonden al een nieuw elan in hun job dankzij onze succesvolle begeleiding. Zelf staan we ook niet stil en blijven we voortdurend bijleren. Omdat we ook groeitrajecten begeleiden binnen de bedrijfswereld, weten we ook heel goed wat er gaande is op de arbeidsmarkt.

 

Met goesting naar je werk

Er is voor iedereen een weg naar een gelukkig en betekenisvol professioneel leven en daar gaan we samen naar op zoek. Een loopbaantraject bij Ardeo leert je wat je kan en wat je wil. Je ziet kansen voor de toekomst en je krijgt concrete tools die je helpen om (opnieuw) de keuzes te maken die echt bij je passen. Zo werk je stap voor stap naar een wakkere, veerkrachtige, pure en vooral gelukkigere versie van jezelf.

Een jobcoach is in gesprek met een patiënt. De coach heeft een boekje vast, de patiënt kaartjes van een opdracht.

Aan de slag met je loopbaan

Elke vraag is anders en wij werken op jouw maat en in jouw tempo. Wil jij sterker staan in je rol als leidinggevende? Loopt het niet tussen jou en je leidinggevende? Wil je anders in je job staan of zoek je een betere balans tussen werk en privé? Misschien overweeg je een totale switch? Allemaal goeie redenen om ons als coach onder de arm te nemen.

Tijdens een standaard loopbaanbegeleidingstraject zet je verschillende stappen. Die stappen bieden houvast, maar we geloven niet in ‘one size fits all’ en daarom stellen we jouw vraag en jouw behoefte altijd centraal.

 

1. Bewust worden

Bewustwording van je belangrijk vindt, wat je voldoening geeft en wat je nodig hebt om je goed te voelen in je job.

2. In kaart brengen

Samen brengen we jouw unieke kwaliteiten, competenties en vaardigheden in kaart. Je leert hoe je ze kan inzetten in je loopbaan. Je ontdekt je energiegevers en energievreters, maar ook je groeibehoefte.

3. Ontdekken

Je ontdekt welke activiteiten en welke sectoren bij jou passen. Welke paden er te bewandelen zijn of wat er nodig is om verandering te brengen in je huidige situatie.

4. Bewegen

Tijd voor actie! Samen formuleren we wat jij nu nodig hebt, wat je kan doen en hoe je dat het best aanpakt.

5. Bijsturen

We blikken terug op je acties en integreren wat je leerde. We kijken naar wat nog nodig is zodat jij de antwoorden op je loopbaanvraag kan vinden en weet welke stappen je verder kan zetten.

 

Loopbaancheques gebruiken? Dat kan

Ardeo is een gemandateerd loopbaancentrum. Je kan bij ons dus ook terecht met loopbaancheques. Het systeem van de loopbaancheque is een Vlaams subsidieproject dat beheerd wordt door de VDAB. Hierdoor betaal je slechts 80€ voor 7u coaching. Meer weten? Wij lichten je graag in.

Doorverwezen door Mieke Meynen Talentcoaching? We helpen je graag.

Wat anderen over Ardeo zeggen

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.