Karolien en Linda genieten samen van een koffie

De kracht van Ardeo

Hey, wij zijn Karolien en Linda, de wind onder de vleugels van Ardeo. Ons doel? De (werk)wereld mooier maken door te bouwen aan een positief werkklimaat in elk bedrijf waar we mee in zee gaan en zoveel mogelijk mensen succesvol en gelukkig helpen groeien in hun loopbaan, hun leven en hun leiderschap. Dat doen we professioneel, gestructureerd en hands-on. Tegelijkertijd doen we ook een beroep op onze intuïtie, creativiteit en vrouwelijke kracht.

Samenwerken met ons als duo betekent kiezen voor een dubbele dosis gedrevenheid, een extra portie inzicht en dus meer impact. Werk je samen met ons beiden, dan kies je voor meer kennis, meer continuïteit en meer snelheid. Omdat verschillende inzichten en ervaringen tot een beter resultaat leiden bijvoorbeeld. Of omdat we met twee meer selectiegesprekken kunnen voeren dan alleen. Bovendien hebben we samen een groot netwerk waarop wij en ook jij kunnen terugvallen. Werk je met één van ons als persoonlijke coach, dan weet je zeker dat je de persoon voor je krijgt die jou het beste vooruit kan helpen. Iemand die bovendien even kan sparren met een tweede expert als dat nodig blijkt.

Linda Kleingeld

Ik ben er graag voor iedereen die bewust wil leven en werken. Mensen zichzelf laten (her)ontdekken of bedrijven meer slagkracht geven als het gaat over HR, is het cadeau dat ik het liefste geef.

Karolien Embo

Ik krijg tonnen energie als ik mensen in beweging kan zetten. Ik luister naar wat jij of je bedrijf nodig hebben en faciliteer op een pragmatische, doelgerichte en warme manier.

Wat Ardeo doet

Wat Ardeo doet?

Bouwen aan een stevig fundament voor je ontwikkeling

We zijn er voor jou, als individu of als bedrijf, met een frisse, ruime blik en een persoonlijke, hands-on aanpak.

Voor bedrijven

We onderzoeken samen met jou wat leeft in je organisatie. We zijn je externe bondgenoot, je klankbord, je meedenker, … We doen wat nodig is om jouw organisatie vooruit te helpen: bouwen aan een stabiel team, de betrokkenheid bij je bestaande medewerkers vergroten, structuur in je hr-aanpak brengen, …

Doen wat nodig is, mag je heel letterlijk nemen. We delen onze kennis en ervaring met de leidinggevenden in je organisatie, we zorgen voor operationele ondersteuning bij hr-taken waar je vandaag niet aan toekomt, we vergroten de slagkracht van je medewerkers met workshops op maat van jouw team, …

En alles wat we doen, heeft één doel. Samen bouwen we aan een plek waar mensen goed en bevlogen kunnen (samen)werken.

Voor jezelf

We inspireren je met nieuwe invalshoeken. Ondersteunen je door samen te kijken waar je naartoe wil. Onderzoeken en ontdekken welke talenten je kan aanboren. En misschien wel het belangrijkste: we zetten dingen in beweging. Zo bouwen we aan een stevig fundament.

Want blijven leren en groeien helpt je om bewust en wakker in het leven te staan. Om te ontdekken wie je écht bent. En om met goesting te kunnen werken. Elke stap die je zet, hoe groot of hoe klein ook, brengt je dichter bij dat doel.

Het mooie? Je pad vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Want alles wat je nodig hebt, zit al in jou. We zetten samen je innerlijke kompas scherp en stippelen je route mee uit. Zo geef jij opnieuw richting aan je leven. En ervaar je weer gedrevenheid en zingeving in je werk.

Over Ardeo

Esperanto voor reiger

De natuur inspireert ons. De mooiste ideeën voor Ardeo groeiden aan de rand van een natuurgebied, vergezeld door een reiger. De symboliek van deze bijzondere vogel spreekt ons erg aan. Het resoneert met hoe wij in het leven staan en met onze missie.

Net zoals de reiger nodigen we je uit om bij jezelf stil te staan, geduldig de tijd te nemen en  vastberaden je eigen pad te volgen. De reiger weet zelfstandig en intuïtief zijn weg te vinden en te volgen. Die wijsheid zit ook in jou. Voor ons is de reiger een symbool van transformatie, van het vinden van je slagkracht, sterk op je eigen benen staan en durven vliegen.

De reiger leek voor ons te kiezen. Heel natuurlijk. Hij geeft jou én ons de vleugels die we nodig hebben. 

Wat anderen over Ardeo zeggen

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.