Ardeo coacht jou naar persoonlijke groei

Wil je op professioneel en persoonlijk vlak keuzes maken die helemaal bij jou passen? En bewust en wakker in het leven staan? Dan vraagt dat: stilstaan én vooruitgaan. Want als je stappen wil zetten, moet je eerst de juiste richting kiezen. En weten welke bagage je meeneemt. We zetten je graag op weg. Door aandachtig te luisteren en actief mee te denken. Met onze kennis en ervaring als kompas.

Twee reigers staan op rotsen aan het water van een meer. Het is bewolkt en we zien bergen in de verte.
Twee reigers staan op rotsen aan het water van een meer. Het is bewolkt en we zien bergen in de verte.

Een job die je energie geeft en waar je ’s avonds aan de keukentafel met glinsterende ogen over vertelt. Dat is wat jij wil! Maar hoe pak je dat aan? Ardeo geeft je inzicht in wat je beweegt en samen werken we aan een concreet plan om stap voor stap je ambities, dromen of wensen waar te maken.

Staat je perfectionisme je groei in de weg? Maak van je interne criticus je grootste supporter. Samen doorbreken we je belemmerende patronen zodat je terug kan genieten van goed (genoeg) zijn in wat je doet.

Persoonlijke coaching is, euhm … persoonlijk

Logisch, want een persoonlijk traject is erop gericht om je inzicht te bieden in jouw persoonlijke situatie. In wie jij bent en wat jij wil. Die essentie gaan we samen ontdekken. Als je dat helder voor ogen hebt, kun je de keuzes maken die je echt vooruit helpen. Want de oplossingen die je zoekt, zitten al in jou. Helder inzicht in jezelf is de basis om verder te kunnen groeien en grenzen te verleggen.

Als coach dagen we je uit en halen we je uit je comfortzone. Jij moet het werk doen, maar we zullen je altijd ondersteunen. We willen je kompas zijn op je reis naar jezelf en naar vervulling. Met een open en warme aanpak waarbij jouw specifieke behoefte centraal staat. En met een frisse blik waardoor je loskomt van vastgeroeste overtuigingen. Zodat je bewust stappen kan zetten naar het werk en het leven dat 100 % bij je past.

Inspiratie

Development Centers? Een troef voor werkgever én werknemer!
People-pleasen en leidinggeven, water en vuur?
Is het slim om van job te veranderen in crisistijden?
kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.