Vleugels voor je bedrijf

Meer slagkracht voor je organisatie

Werken aan een gezond werkklimaat doet je organisatie groeien

Is er verbinding tussen de mensen in je organisatie? Hebben medewerkers voldoende uitdaging en kunnen ze zich ontwikkelen? Heeft je organisatie een hoger doel waar medewerkers aan kunnen bijdragen? Je bedrijf future proof maken doe je door in te zetten op je belangrijkste asset: mensen. Ardeo helpt je medewerkers meegroeien met je organisatie. Op de achtergrond door te functioneren als klankbord voor de directie of hands-on door je te ondersteunen bij concrete hr-vraagstukken.

Herken je de volgende uitdagingen?

  • Je organisatie is in beweging en je wil je medewerkers helpen om mee te groeien.
  • Je wil een nieuwe missie en visie implementeren en ervoor zorgen dat iedereen in je bedrijf mee is (of je wil een bestaande missie levend houden)
  • Je organisatie groeit als kool en je hebt moeite om bij te benen als het gaat over hr.
  • Je voelt dat iets de groei van je organisatie tegenhoudt, maar je kan er moeilijk de vinger opleggen.
  • Je wil een werkplek creëren waar mensen succesvol kunnen groeien, maar je voelt dat je er nog niet helemaal bent.
  • Je hebt tijdelijk nood aan hr-ondersteuning, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een nieuwe medewerker of omdat je een zwangerschap wil opvangen.
Ardeo is een sparringpartner voor bedrijven

Hoe?

Als sparring partner

Als leider heb je heb je niet altijd een klankbord. Ardeo is graag je blik van buitenaf. We luisteren naar jouw noden, brengen in kaart wat er leeft bij je medewerkers en wat er nodig is om hun betrokkenheid te vergroten, zorgen voor structuur in je hr-aanpak, ... Kortom, we maken je het leven makkelijker. We delen onze kennis en ervaring en zetten indien nodig ons netwerk in om je organisatie vooruit te helpen. Zodat je organisatie en de mensen in je organisatie succesvol kunnen groeien.

Door operationele ondersteuning

Processen binnen je organisatie vormgeven en uitwerken, functie- en competentieprofielen opstellen zodat je op een objectieve manier kandidaten kan beoordelen, ondersteuning bij functioneringsgesprekken of rekrutering en selectie, een onboarding en offboarding-proces waar mensen écht iets aan hebben, een plan om medewerkers te helpen groeien, …

Ardeo helpt je om mensen aan te werven die passen binnen je bedrijf en door ze te motiveren om vol overgave hun werk te doen. Samen bouwen we aan een plek waar mensen goed en gelukkig kunnen (samen)werken.

Met workshops voor teams

Is er een specifiek thema dat aandacht vraagt in je organisatie? Of wil je medewerkers en teams versterken? Ardeo zorgt voor een workshop die perfect aansluit bij wat je organisatie nodig heeft. We werken rond drie thema’s:

Ken jezelf: o.a. over zelfvertrouwen, veerkracht, time management, …

Ken de ander: o.a. over authentiek rekruteren en selecteren, betekenisvolle functioneringsgesprekken, …

Ken elkaar: o.a. over effectief samenwerken, verbindende communicatie, feedback geven en ontvangen, …

Ardeo is een team van twee

Team van twee

Achter Ardeo zit een krachtig team. Met Linda en Karolien gaat er dubbel zoveel energie naar je bedrijf. Dubbel zoveel inzicht ook en een extra dosis gedrevenheid. Ze combineren structuur en creativiteit, professionaliteit en betrokkenheid. Met Ardeo kies je voor impact.

Wat anderen over Ardeo zeggen

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.