Loopbaanbegeleider en hr consultant Karolien Embo

Karolien Embo

“Altijd op zoek naar wat mensen beweegt.”

Een context creëren waarin mensen kunnen groeien. Op persoonlijk vlak, maar ook binnen bedrijven. Zodat medewerkers meer bevlogen in hun leven kunnen staan en hun potentieel ten volle kunnen benutten. Dat is het werk waar ik zelf heel erg gelukkig van word.  

Mensen doorgronden, begrijpen wat hen drijft en als externe bondgenoot een stukje meelopen op hun groeipad. Ik begreep al heel snel dat het daar voor mij om draait. Met meer dan 25 jaar hr-ervaring op zak volg ik vandaag mijn hart. Ik ben graag je frisse blik van buitenaf. Als sparring partner voor leidinggevenden en directie, als rots in de branding voor hr-teams, als loopbaan- en leiderschapscoach of als facilitator voor assessment en development centers. Ik vind het fijn om op strategisch én operationeel vlak te ondersteunen: functioneren als een eerlijk en professioneel klankbord voor directie en leidinggevenden alsook hands-on de handen uit de mouwen steken bij concrete hr vraagstukken.

Loopbaanbegeleider en hr consultant Karolien Embo

In mijn werk met mensen, zie ik snel waar het om draait. Ik breng talenten en groeikansen makkelijk in kaart en mijn focus ligt op jouw ontwikkeling. Ik spiegel je sterktes, je uitdagingen en je waarden. Ik werk met wat jou het meeste bezighoudt en waar je naartoe wil. Zo worden je blinde vlekken helder en krijg je feedback die je vooruit helpt. Daarbij denk ik altijd een stap verder en zet je aan tot actie. Met zachte kracht en vakkundig geef ik je dat extra duwtje dat je nodig hebt om te groeien als professional of leidinggevende.

Moet ik nog zeggen dat persoonlijke ontwikkeling echt een passie is? Zowel voor mijn klanten als voor mezelf. Als life long learner en omdat ik “walk your talk” belangrijk vind, blijf ik ook mezelf uitdagen om uit mijn comfortzone te komen, iets nieuws te proberen en inspirerende mensen te ontmoeten. Ik ben voortdurend bezig met hoe ik nog kan groeien of wat de volgende stap is die ik kan zetten. En ik vind het geweldig om diezelfde leergierige houding bij anderen te stimuleren.

Mijn energie-top-drie

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.