Karolien Embo

“Altijd op zoek naar wat mensen beweegt.”

Mensen doorgronden, begrijpen wat hen drijft en een stukje meelopen op hun groeipad. Ik begreep al heel snel dat het daar voor mij om draait. Met meer dan 20 jaar HR-ervaring op zak volg ik vandaag mijn hart. Ik ben graag je frisse blik van buitenaf. Als sparring partner, als loopbaan- en leiderschapscoach of als facilitator voor assessment en development centers.

Omdat ik geboeid ben door mensen, zie ik snel waar het om draait. Ik breng je talenten en groeikansen makkelijk in kaart en mijn focus ligt op jouw ontwikkeling. Ik spiegel je sterktes, je uitdagingen en je waarden. Ik werk met wat jou het meeste bezighoudt en waar je naartoe wil. Zo worden je blinde vlekken helder en krijg je feedback die je vooruit helpt. Daarbij denk ik altijd een stap verder en zet je aan tot actie. Met zachte kracht en vakkundig geef ik je dat extra duwtje dat je nodig hebt om te groeien als professional of leidinggevende.

Moet ik nog zeggen dat persoonlijke ontwikkeling echt een passie is? Zowel voor mijn klanten als voor mezelf. Ik ben voortdurend bezig met welke opleidingen ik nog kan volgen of wat de volgende stap is die ik kan zetten. En ik vind het geweldig om diezelfde leergierige houding bij anderen te stimuleren.

Mijn energie-top-drie

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.