Linda Kleingeld

“Helemaal jezelf zijn.”

Of ik altijd 100 % mezelf ben geweest?

Nee, dat lukte mij niet meteen. Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen zorgde ervoor dat ik als kind in de pas leerde lopen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. En zo raakte ik mezelf meer en meer kwijt. Het definitieve keerpunt? Een burn-out en de diagnose fibromyalgie in 2007.

Ik koos er toen resoluut voor om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Voor mij betekende dat om na een loopbaan als HR-consultant en leidinggevende, mensen te gaan coachen. Omdat ik het zo mooi vind om hen te zien groeien. En om ze tijdens een traject enthousiast stappen te zien zetten die hen dichter brengen bij wie ze zijn en wat ze écht willen.

Ik ga graag op zoek naar de essentie, naar wat mensen compleet maakt. Door actief te luisteren, door mij in te leven en door te vertrouwen op mijn eigen kennis, ervaring en intuïtie. Als die nieuwe inzichten voor een doorbraak en voor verandering zorgen, dan weet ik dat ik als coach het verschil heb gemaakt. Dat ik iemand weer een stap (of tien stappen) vooruit heb geholpen. En hoe zalig is dat!

Wie ik ben als ik helemaal mezelf ben?

Ik ben als hongerige baby geboren en sta ook gulzig in het leven. Nu heb ik vooral honger naar kennis en nieuwe ervaringen. Ik heb het nodig om af en toe 200 kilometer per uur te gaan en soms wil ik gewoon even niks. Dan geniet ik van de natuur, van stilte en van rust, lekker koken en eten en mooie dingen maken. Die beweging tussen vertragen en versnellen, die heb ik gewoon nodig.

Ik ben helemaal Linda …

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.