Loopbaanbegeleider en hr consultant Linda Kleingeld

Linda Kleingeld

“Helemaal jezelf zijn.”

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik ga altijd graag op zoek naar de essentie, naar wat er nodig en mogelijk is. Door actief te luisteren, door mij helemaal in te leven en door te putten uit mijn kennis, ervaring en intuïtie. Als nieuwe inzichten en de aanpak op maat voor een doorbraak en voor verandering zorgen, dan weet ik dat ik het verschil heb gemaakt. Dat ik een persoon of organisatie weer een stap (of tien stappen) vooruit heb geholpen. Daar doe ik het voor!

Om te kunnen werken vanuit mijn eigen kracht, heb ik eerst een hele weg van bewustwording afgelegd. Als kind leerde ik in de pas te lopen en te voldoen aan de verwachtingen van anderen. En zo raakte ik mezelf meer en meer kwijt. Het definitieve keerpunt? Een burn-out en de diagnose fibromyalgie in 2007.

Ik koos er toen resoluut voor om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Voor mij betekende dat om na een loopbaan als HR-consultant en leidinggevende, via een carrièreswitch tot goudsmid in bijberoep, voor mezelf te beginnen als coach – trainer – consultant. Continue te investeren in mijn eigen groei en ontwikkeling en te leven volgens mijn eigen waarden en mogelijkheden.

Vandaag haal ik mijn energie uit het ondersteunen van mensen. Individuen die op zoek zijn naar meer levensvreugde en werkgeluk. Of leiders die vooruit willen met hun bedrijf én hun medewerkers. Omdat het me zo veel voldoening brengt om mensen en organisaties te zien groeien. Om ze tijdens een traject enthousiast stappen te zien zetten die hen dichter brengen bij hun kern(waarden).

Ik ben helemaal Linda …

kop koffie met tekst begin, maak een start, begin eraan,

Begin bij het begin

Heb je nog vragen? Of wil je kennismaken?

Wij leren je graag kennen. Zo voel je ook meteen of het klikt.